fbpx

Om oss

Vi gör din utredning

Jonas Evander

Jonas är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialistpsykolog. Han började arbeta med neuropsykiatriska utredningar 2013. Jonas genomför bedömningssamtal, intervjuer och psykologisk testning. 

För honom är det viktigt att du får en nogrann utredning samt känner dig sedd och hörd. Jonas samarbetar med läkare för att ge dig en utredning av hög kvalité. 

Samarbetspartner: Gordius

Ludvig Hallberg

Ludvig är specialistläkare i psykiatri (psykiater), medicine doktor och har en lång erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Vi samarbetar Ludvig Hallberg och hans kollegor på Gordius för att erbjuda dig en läkarbedömning. 

Våra ledord

Ledorden för vårt arbete är kvalité, tillgänglighet och trygghet

Kvalité

Våra utredningar genomförs enbart av legitimerad psykologer och legitimerade läkare med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. 

Tillgänglighet

Vi vill att du ska kunna göra din utredning när och var du vill. Vi vill erbjuda neuropsykiatriska utredningar med minsta möjliga väntetid. Du ska kunna genomföra en så stor del som möjligt av din utredning på distans. Vi ordnar så att du kan genomföra ditt fysiska besök så nära där du bor som möjligt.

Trygghet

För oss är det viktigt för oss att du kan känna dig trygg med att vi utgår från de nationella riktlinjer för neuropsykiatrisk utredningar. Vi är även medlemmar i Sveriges Psykologförbund. Vi erbjuder även telefonuppföljning en tid efter att du har fått resultatet på din utredning. 

Vår Mottagning

Notera att de som gör en utredning hos oss sällan behöver besöka vår mottagning. Om du bor i Stockholm genomför du vid behov din psykologiska testning på vår mottagning. Om du bor i en annan del av Sverige gör du om behovet finns din psykologiska testning på en ort nära dig. Alla besök förutom eventuell psykologisk testning äger rum online. 

Hitta till oss

Vår mottagning ligger på Norr Mälarstrand i Stockholm. Vår adress är Jakob Westinsgatan 8 på Kungsholmen. Vi sitter högst upp i huset på sjätte våningen. Mottagningen ligger tre minuter från Rådhusets tunnelbana och har nära till innerstadsbussar.

OBS: Notera att den psykologisk testningen kan äga rum i annan lokal om du bor utanför Stockholm. Du informeras om adressen för den psykologiska testningen vid inbokning av dina besök.